New Page 1

   

Thursday-Today's Radio Show

Όλοι οι γάτοι είναι μουσικοί-Δύο ώρες μουσικές επιλογές από τον τραγουδοποιό Μιχάλη Κλεάνθη. Κάθε Πέμπτη βράδυ @ 20.00

@ 20.00-Όλοι οι γάτοι είναι μουσικοί

Αναζωογονητικό και ξεδιψαστικό, δροσερό Cocktail, κάθε Πέμπτη βράδυ με το Γιώργο Μαντζάκο.

@ 22.00 Cocktail

Εβδομαδιαίο Πρόγραμμα

Πρόγραμμα

to monopati tou reikiΠαρουσίαση του βιβλίου

«Το μονοπάτι του Ρέικι»

της Ελένης Παρίδη

 

Πύρινος Κόσμος, 4 Δεκεμβρίου, ώρα 7 μ.μ.

 

 

Πρόσφατα κυκλοφόρησε το βιβλίο της Ελένης Παρίδη ‘’Το μονοπάτι του Ρέικι’’, η παρουσίαση του οποίου θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου στις 07:00 μ.μ., στο βιβλιοπωλείο «Πύρινος Κόσμος».

Ο λόγος που γεννήθηκε αυτό το βιβλίο είναι για να μεταδώσει, όσο πιο απλά και περιεκτικά γίνεται, τη φιλοσοφία του Ρέικι, τον τρόπο λειτουργίας του και την ειδική ενεργειακή του δράση πάνω στο σώμα, την ψυχή και το πνεύμα του ανθρώπου.

Όπως σημειώνει ο εκδότης του βιβλίου, Ιωάννης ΡαΪσης, «...μέσα από μια δομική προσέγγιση, επιχειρεί μια ολοκληρωμένη παρουσίαση και ανάλυση του περιεχομένου και της δράσης του Ρέικι, μιας μεθόδου που τα τελευταία χρόνια αγκαλιάζεται από ολοένα και περισσότερους ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο. Η μοναδικότητά του έγκειται στο γεγονός ότι εστιάζει στον πυρήνα της φιλοσοφίας του Ρέικι, φωτίζοντας ανεξερεύνητες περιοχές του. Εξηγεί, απαντά, ξεκαθαρίζει, οργανώνει, δημιουργεί τάξη στη αντίληψη σε σχέση με τον τρόπο λειτουργίας του».

Το βιβλίο θα παρουσιάσουν οι ομιλητές:

 

Νίκος Κορακίτης: Παθολόγος, Ομοιοπαθητικός Ιατρός.

Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου: Σύμβουλος Ολιστικής Αστρολογίας, ReikiMasterTeacher, μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Πανελλήνιου Συλλόγου Ρέικι.

Βασιλική Δεληστάθη: Δικηγόρος, Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια

Μαρουσώ Χαλκιά: Ψυχοθεραπεύτρια, Οικογενειακή Θεραπεύτρια, υπεύθυνη ομάδας υποστήριξης ασθενών τελικού σταδίου, συντονίστρια ειδικών ομάδων εξαρτημένων ατόμων με ιστορικό βίας.

Paridi

Λίγα λόγια για την Ελένη Παρίδη

Η Ελένη Παρίδη γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε Σχέδιο, Διοίκηση Επιχειρήσεων και Ψυχολογία.

Εργάστηκε στον τομέα της διαφήμισης ως Καλλιτεχνική Διευθύντρια (Art Director), στο Τρίτο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας ως ραδιοφωνική παραγωγός και στον έντυπο τύπο ως δημοσιογράφος και μουσικοκριτικός.

Το ενδιαφέρον της για τον άνθρωπο και την ψυχο-πνευματική του υπόσταση την οδήγησε να αποκτήσει εμπειρία στο Ψυχόδραμα πλάι στον Κ. Λέτσιο και στη Συστημική Αναπαράσταση με τον Δρ. Δ. Σταυρόπουλο και τον Bert Hellinger (ιδρυτή της μεθόδου).

Εστιάζοντας στην ολιστική ενεργειακή προσέγγιση του ατόμου διδάχθηκε: τη μέθοδο Silva, Κρυσταλλοθεραπεία, Dasira Narada (5ο επίπεδο - Πνευματικότητα), Aura Soma (2ο επίπεδο) και Κοσμοενεργειακή agister).

Το 2004 πήρε το UsuiReiki Μaster από τον Ραμ Παρίδη. Το 2010 το Usui Τibetan Reiki Master καιτο Karuna Reiki Master απότον William Lee Rand.

Από το 2004 έχει αφιερωθεί στη διδασκαλία του Ρέικι με την πίστη ότι μητρική γλώσσα όλων μας είναι η Αγάπη.

 

Βιβλιοπωλείο «Πύρινος Κόσμος»

Ιπποκράτους 16, Αθήνα

τηλ: 210 3602883

 

Χορηγίες Επικοινωνίας

"Κάλλιο πέντε και στο χέρι..." από τις 27 Οκτωβρίου στο Από Κοινού Θέατρο

"Κάλλιο πέντε και στο χέρι..."ΑΝΑ-ΘΕΩΡΗΣΗ ΜΕΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣΠρεμιέρα Παρασκευή 27 Οκτωβρίου στο θέατρο Από Κοινού Οι πέντε ύποπτοι για την επιτυχία του καλοκαιριού στο θέατρο Από Κοινού: Ελένη Γερασιμίδου, Αντώνης Ξένος, Άκης…
Readmore
Check In! (Επιτέλους...) Για Δεύτερη χρονιά-Παρασκευή & Σάββατο 21.00

Check In! (Επιτέλους...) Για Δεύτερη χρονιά-Παρασκευή & Σάββατο 21.00

Μετά από μια σεζόν επιτυχίας! Περιπλανήθηκαν αρκετά το καλοκαίρι αλλά.....επανήλθαν!!! Κλυταιμνήστρα, Μήδεια, Ωραία Ελένη, Αντιγόνη επέστρεψαν για Check In! (Επιτέλους...). Για δεύτερη συνεχή σεζόν στο Τόπος Αλλού! Για μας που…
Readmore

Πρόσφατες ηχογραφημένες εκπομπές

powered ByGiro.com

P

l

a

y

e

r

  • Login Form

L

o

g

i

n