Φόρτωση ...
New Page 1

   

Saturday-Today's Radio Show

Ραδιοφωνική εκπομπή ART MAGAZINO με τον Γιώργο Λιναρίτη & τον Παναγιώτη Πετρόπουλο. Για ό,τι συμβαίνει στη πόλη... θέατρο, σινεμά, μουσική και βιβλίο. Ελάτε να το ξεφυλλίσουμε παρεούλα και να σας δώσουμε προτάσεις, λίγες ώρες πριν πέσει η νύχτα του Σαββατόβραδου!

@ 12.00-Art Magazino

Ελληνικές μουσικές επιλογές με την Μαρία Μανασή

@ 17.00 Σε φόντο κόκκινο

panopoulos

ΧΑΡΗΣ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ  -  ''ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ(ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ)''  νέα κυκλοφορία
 
 
'' Στα χέρια μου σε πήρα ανθό και γίνηκες λουλούδι, μα το λουλούδι εχάθηκε και γίνηκε τραγούδι.''
 
 
Εμπεριέχοντας ειλικρινή συναισθήματα βγαλμένα μέσα από την ζωή το νέο τραγούδι, με το οποίο επιστρέφει ο Χάρης Πανόπουλος.
 
Τραγούδι το οποίο έρχεται να προστεθεί στα προηγούμενα, ( ''Πράσινες Γραμμές'', ''Εσπέρα'', ''Ο Φάρος''), το ''Καστελόριζο(Τριαντάφυλλο)'' δείχνει ξεκάθαρα τις διαθέσεις και προσεγγίσεις του νεαρού τραγουδοποιού.
 
Διασκευάζοντας έναν παραδοσιακό γαμήλιο σκοπό από το Καστελόριζο και με το μοναδικό χρώμα και μέταλλο της φωνής του Χάρη, οι στίχοι του Θοδωρή Παρασκευόπουλου παίρνουν σάρκα και οστά.
 
Μουσική: Παραδοσιακό  Καστελόριζου

Στίχοι: Θοδωρής Παρασκευόπουλος   **(Εξαιρώντας το πρώτο δίστιχο)

Ερμηνεία: Χάρης Πανόπουλος
Έπαιξαν οι μουσικοί:
Φωκάς Μουρτζάκης: Λύρα
Ισμήνη Πεπέ: Ηλ.Κιθάρα
Ντορίτα Χωραφά: Φωνητικά, ντέφι
Χάρης Πανόπουλος: Λαούτο,μπεντίρ
Ενορχήστρωση : Χάρης Πανόπουλος
Ηχοληψία-Μίξη: Ισμήνη Πεπέ
Επιμέλεια Παραγωγής: Ισμήνη Πεπέ

ΧΑΡΗΣ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Χάρης Πανόπουλος είναι ένας νέος τραγουδοποιός –ερμηνευτής μόλις 21 χρονών με μια πλούσια για την ηλικία του καλλιτεχνική δραστηριότητα ,που έχει αφήσει το στίγμα της σε πολλές μουσικές σκηνές της Δυτικής Αθήνας.

Με σπουδές στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών και σπουδές λαούτου με δάσκαλο τον Γιάννη Κακλή, ο Χάρης κάνει την πρώτη επίσημη ερμηνευτική του απόπειρα με ένα τραγούδι «αλήθειας» για τις πράσινες γραμμές της Κύπρου και όχι μόνο, σε στίχους της Ελένης Σιούφτα και μουσική του Γιάννη Κακλή.

Οι πρόσφατες κυκλοφορίες του, τα singles «Πράσινες γραμμές», «Εσπέρα» και «Φάρος», αγαπήθηκαν αμέσως , καθώς αποτελούν εξαίρετα δείγματα ενός καλλιτέχνη που έχει πολλά να πεί…….

Η αγάπη του κόσμου αποτυπώνεται και στις ζωντανές του εμφανίσεις, με πρόσφατα παραδείγματα τις συναυλίες του στο Θέατρο Πέτρας, που θα μείνουν αξέχαστες σε όποιον είχε την τύχη να τις παρακολουθήσει.

Παράλληλα συνεχίζει τις εμφανίσεις του πλάι σε πολύ γνωστά ονόματα, δίνοντας κάθε φορά το δικό του στίγμα με τα τραγούδια του και την ερμηνεία του.

 

Χορηγίες Επικοινωνίας

"Κάλλιο πέντε και στο χέρι..." από τις 27 Οκτωβρίου στο Από Κοινού Θέατρο

"Κάλλιο πέντε και στο χέρι..."-ΑΝΑ-ΘΕΩΡΗΣΗ ΜΕΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ-Πρεμιέρα Παρασκευή 27 Οκτωβρίου στο θέατρο Από Κοινού Οι πέντε ύποπτοι για την επιτυχία του καλοκαιριού στο θέατρο Από Κοινού: Ελένη Γερασιμίδου, Αντώνης Ξένος, Άκης…
Readmore

Πρόσφατες ηχογραφημένες εκπομπές

  • Login Form

L

o

g

i

n