Φόρτωση ... New Page 1
New Page 1

   

Friday-Today's Radio Show

Κάθε 2η Παρασκευή στις 19.00 το απόγευμα ταξιδεύουμε στο χρόνο της αστείρευτης εμπνευσμένης μουσικής δημιουργίας. Στην Ελλάδα και τον κόσμο ολόκληρο. Πες το Τραγουδιστά! Με τον Δημήτρη Ντίνο

@ 19.00-Πες το τραγουδιστά

Ακούστε το σταθμό μας μέσω Facebook

Listen to VoiceWebRadio Via Facebook

manousaki pes pos fteo

Η Σοφία Μανουσάκη χαρίζει μία αέρινη ερμηνεία σε έναν πολύ ιδιαίτερο μπάλο, που φέρει τη χαρακτηριστική μουσική σφραγίδα του Στέφανου Κορκολή σε στίχους της Ρεβέκκας Ρούσση. "Πες πως φταίω"

Η μόλις δεκαεννέα ετών Σοφία Μανουσάκη, έχει κατορθώσει μέσα σε ένα μόλις χρόνο από τα πρώτα της επίσημα single "Σ' Έχω" και "Είσαι Ένα Όπλο", να πραγματοποιήσει σημαντικά μουσικά εγχειρήματα και συνεργασίες που θα την ακολουθούν ες αεί στη μουσική της πορεία...

Μόνιμη πλέον συνεργάτις του Στέφανου Κορκολή στις ζωντανές εμφανίσεις του, έχει δοκιμαστεί με αναπάντεχα μεγάλη επιτυχία τραγουδώντας σε μεγάλες συναυλίες του διεθνούς φήμης πιανίστα και μουσικοσυνθέτη, στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Με κάθε της ερμηνεία η Σοφία Μανουσάκη σημειώνει εξαιρετικές επιδόσεις συγκινώντας ακόμα και τους πιο δύσκολους, μη ελληνόφωνους ακροατές, όπως ήταν αυτοί της ακαδημίας Σοπέν στην Βαρσοβία. Ακόμα, σημαντικές συνεργασίες όπως το ντουέτο με τον, καταξιωμένο διεθνώς, έλληνα τενόρο Μάριο Φραγκούλη, αλλά και συνεργασίες με τους σπουδαίους συνθέτες Μίμη Πλέσσα και Γιάννη Σπανό, με τους ίδιους στο πιάνο.

Η αναπάντεχα ώριμη φωνή που δε συνάδει με το νεαρό της ηλικίας αυτού του πανέμορφου κοριτσιού από τα Χανιά της Κρήτης, κατάφερε να κερδίσει έναν τεράστιο Έλληνα συνθέτη, τον Μίκη Θεοδωράκη.

Αφού άκουσε τη φωνή της Σοφίας έγραψε για την ίδια σε σχετική επιστολή του:

«Τώρα βρίσκομαι στην αποκάλυψη μιας εξαιρετικής ερμηνεύτριας που πέρα από το νεαρό της ηλικίας της φανερώνει μια σπάνια ωριμότητα ερμηνευτική έχοντας σαν όπλο το γοητευτικό τέμπρο της φωνής της και την καθαρή τεχνική. 'Οτι δηλαδή χρειάζεται η φόρμα του τραγουδιού, που είναι τόσο απαιτητική για να αποδοθεί».

Η Σοφία Μανουσάκη, συμμετέχει επιπλέον, στον επερχόμενο δίσκο του Στέφανου Κορκολή, όπου ο Στέφανος ως σολιστ ερμηνεύει τα αξεπέραστα έργα του μοναδικού Μίκη Θεοδωράκη.

Πολύ σύντομα θα κυκλοφορήσει και το ολοκληρωμένο άλμπουμ της Σοφίας Μανουσάκη σε μουσική Στέφανου Κορκολή και στίχους Ρεβέκκας Ρούσση.

Το νέο τραγούδι "Πες πως φταίω" κυκλοφορεί από την PANIK PLATINUM.

Χορηγίες Επικοινωνίας

"Κάλλιο πέντε και στο χέρι..." από τις 27 Οκτωβρίου στο Από Κοινού Θέατρο

"Κάλλιο πέντε και στο χέρι..."-ΑΝΑ-ΘΕΩΡΗΣΗ ΜΕΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ-Πρεμιέρα Παρασκευή 27 Οκτωβρίου στο θέατρο Από Κοινού Οι πέντε ύποπτοι για την επιτυχία του καλοκαιριού στο θέατρο Από Κοινού: Ελένη Γερασιμίδου, Αντώνης Ξένος, Άκης…
Readmore

Πρόσφατες ηχογραφημένες εκπομπές

  • Login Form

L

o

g

i

n