Φόρτωση ... New Page 1
New Page 1

   

Friday-Today's Radio Show

Κάθε 2η Παρασκευή στις 19.00 το απόγευμα ταξιδεύουμε στο χρόνο της αστείρευτης εμπνευσμένης μουσικής δημιουργίας. Στην Ελλάδα και τον κόσμο ολόκληρο. Πες το Τραγουδιστά! Με τον Δημήτρη Ντίνο

@ 19.00-Πες το τραγουδιστά

Ακούστε το σταθμό μας μέσω Facebook

Listen to VoiceWebRadio Via Facebook

neil young

Επιβεβαιώθηκαν επίσημα οι διάφορες φήμες για το νέο άλμπουμ του Neil Young. Ο Καναδός τραγουδοποιός θα κυκλοφορήσει το νέο του άλμπουμ, με τίτλο “The Monsanto Years“, στις 16 Ιουνίου μέσω της Reprise Records. Το άλμπουμ ηχογραφήθηκε με τους Promise Of The Real, η μπάντα που μπορεί να υπερηφανεύεται για τον σχήμα της με τον Lukas και Micah Nelson, παιδιά του Willie Nelson, ένος θρύλου της country μουσικής.

 
Το άλμπουμ, όπως δηλώνει και ο τίτλος, αναφέρεται κατά της Monsanto, γίγαντα της βιομηχανίας τροφίμων που έχει γίνει πολλές φορές αντικείμενο έντονης κριτικής από τον Young. Πέρυσι είχε προτρέψει τo κοινό να μποϊκοτάρει τα καταστήματα Starbucks λόγω των δεσμών που φέρονται να διατηρούν μαζί της. Παλιότερα είχε και σε άλλες περιπτώσεις αντιτεθεί στις πολιτικές της. Δεν είναι λοιπόν εντελώς αναπάντεχη η απόφαση του neil Young να ηχογραφήσει ολόκληρο δίσκο για να κριτικάρει την αγροβιομηχανική κολοσσιαία πολυεθνική με το όνομα Monsanto.
 
Ο Neil Young στο live στην Καλιφόρνια 16 Απριλίου, έδωσε στους οπαδούς του κάποια δείγματα από το νέο άλμπουμ, κομμάτια που θα συμπεριλαμβάνονται στο νέο δισκο όπως το "Rock Starbucks",“Monsanto Years”, “Too Big to Fail” και “Seeds“.

To άλμπουμ θα συνοδεύεται από αφηγηματικό φιλμ το οποίο θα αναφέρεται στην πορεία κατασκευής του.
 
Nα σημειώσουμε ότι από τις 16 Ιουνίου που θα κυκλοφορήσει ο δίσκος κι έπειτα οι Lukas και Micah Nelson θα περιοδεύσουν με τον Young στις ΗΠΑ για την προώθησή του άλμπουμ. Ορισμένες συναυλίες θα τις ανοίξει το εναλλακτικό φολκ συγκρότημα Band of Horses.
 
“The Monsanto Years“
 
 

Χορηγίες Επικοινωνίας

"Κάλλιο πέντε και στο χέρι..." από τις 27 Οκτωβρίου στο Από Κοινού Θέατρο

"Κάλλιο πέντε και στο χέρι..."-ΑΝΑ-ΘΕΩΡΗΣΗ ΜΕΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ-Πρεμιέρα Παρασκευή 27 Οκτωβρίου στο θέατρο Από Κοινού Οι πέντε ύποπτοι για την επιτυχία του καλοκαιριού στο θέατρο Από Κοινού: Ελένη Γερασιμίδου, Αντώνης Ξένος, Άκης…
Readmore

Πρόσφατες ηχογραφημένες εκπομπές

  • Login Form

L

o

g

i

n