Φόρτωση ... New Page 1
New Page 1

   

Friday-Today's Radio Show

Κάθε 2η Παρασκευή στις 19.00 το απόγευμα ταξιδεύουμε στο χρόνο της αστείρευτης εμπνευσμένης μουσικής δημιουργίας. Στην Ελλάδα και τον κόσμο ολόκληρο. Πες το Τραγουδιστά! Με τον Δημήτρη Ντίνο

@ 19.00-Πες το τραγουδιστά

Ακούστε το σταθμό μας μέσω Facebook

Listen to VoiceWebRadio Via Facebook

Adam Tsarouchis - San Tainia Album Cover

Adam Tsarouchis - San Tainia Album Backcover

ΑΔΑΜ ΤΣΑΡΟΥΧΗΣ 
“Σαν Ταινία”
Κυκλοφορία: 23 Απριλίου 2015

Adam Tsarouchis portrait3 photo by Dimitris Chonos

Έχοντας στο ενεργητικό του αξιόλογες συμμετοχές σε musicalsκαι σημαντικές συνεργασίες με Έλληνες δημιουργούς και τραγουδιστές, oΑδάμ Τσαρούχης παρουσιάζει τον πρώτο του προσωπικό δίσκο με τίτλο ''Σαν Ταινία''. Μας συστήθηκε μουσικά πρώτη φόρα με την συμμετοχή του στον δίσκο ''RetropolisII'' με την διασκευή ''Τι σήμερα, τι αύριο, τι τώρα'' (Βασίλη Τσιτσάνη – Γεράσιμου Τσάκαλου), καθώς και με την ραδιοφωνική επιτυχία στην διασκευή ''Μια αγάπη για το καλοκαίρι'' (Γιάννη Σπανού – Γιώργου Παπαστεφάνου), που συμπεριλαμβάνονται στο άλμπουμ.

Adam Tsarouchis - San Tainia Album Disc

 

To“Σαν ταινία” είναι μια ανεξάρτητη παραγωγή και κυκλοφορεί στις 23 Απριλίου 2015 απότην “InRealTimeRecords”,σεδιανομήMLK.

 

Ο Αδάμ Τσαρούχης ερμηνεύει τραγούδια σε μουσική της Σίσσυς Βλαχογιάννη (που υπογράφει και τις ενορχηστρώσεις)και της Ανδριάνας Μπάμπαλη και σε στίχους του IonStandis, της Μαρίζας Ρίζου και του Σταύρου Σταύρου. Ένα άλμπουμ σε JazzPopύφος και με μουσικές που οδηγούν σε άλλες εποχές, σε δεκαετίες του ‘50 & ’60, αλλά με μία μοντέρνα οπτική. Άλλοτε ρετρό, άλλοτε Jazz / Swing, ο Αδάμ Τσαρούχης μάς καλεί να ταξιδέψουμε μουσικά ''Σαν Ταινία''.

Μπορείτε να αγοράσετε το cd: http://www.123merch.gr/el/eshop/books-cd-dvd/adam-tsaroyxhs.html

 

Διανομή:www.mlk.gr | Τηλ.210 9926660

 

Follow Adam Tsarouchis:

Facebook:http://www.facebook.com/pages/Adam-Tsarouchis/180611135315711

Twitter: http://twitter.com/adamtsa

Instagram: http://websta.me/n/adamtsarouchis

 

 

 

Χορηγίες Επικοινωνίας

"Κάλλιο πέντε και στο χέρι..." από τις 27 Οκτωβρίου στο Από Κοινού Θέατρο

"Κάλλιο πέντε και στο χέρι..."-ΑΝΑ-ΘΕΩΡΗΣΗ ΜΕΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ-Πρεμιέρα Παρασκευή 27 Οκτωβρίου στο θέατρο Από Κοινού Οι πέντε ύποπτοι για την επιτυχία του καλοκαιριού στο θέατρο Από Κοινού: Ελένη Γερασιμίδου, Αντώνης Ξένος, Άκης…
Readmore

Πρόσφατες ηχογραφημένες εκπομπές

  • Login Form

L

o

g

i

n