Φόρτωση ...
New Page 1

   

Saturday-Today's Radio Show

Ραδιοφωνική εκπομπή ART MAGAZINO με τον Γιώργο Λιναρίτη & τον Παναγιώτη Πετρόπουλο. Για ό,τι συμβαίνει στη πόλη... θέατρο, σινεμά, μουσική και βιβλίο. Ελάτε να το ξεφυλλίσουμε παρεούλα και να σας δώσουμε προτάσεις, λίγες ώρες πριν πέσει η νύχτα του Σαββατόβραδου!

@ 12.00-Art Magazino

Ελληνικές μουσικές επιλογές με την Μαρία Μανασή

@ 17.00 Σε φόντο κόκκινο

NEO CD COVER

Nikos Apostolakos & The Magic Trio

Ο Νίκος Αποστολάκος στις αρχές του 2013, συναντά παλιούς και καινούργιους φίλους και σχηματίζει το MagicTrio με σκοπό τη δημιουργία ενός φρέσκου ακούσματος, βασισμένου στα τρία αιώνια όργανα της ροκ.

Έτσι το γκρουπ όσον αφορά τη σύνθεσή του, γυρνά πίσω στο χρόνο και στο αρχέγονο σχήμα μπάσο-τύμπανα- κιθάρα και έρχεται με ροκ διάθεση και ελληνικό στίχο, να μας παίξει δυνατή μουσική.

Το γκρουπ αποτελείται από τους:

Νίκο Αποστολάκο: μουσική-στίχοι-φωνητικά

Peter Χαραλαμπίδη: τύμπανα

ΜάριοΔαούση : μπάσο

ΔημήτρηΚοντονή: κιθάρα

Έχουν μέχρι τώρα στο ενεργητικό τους την κυκλοφορία δύο singles από τη Heaven Music, με τίτλους «Τα φτερά του έρωτα» και το πρόσφατο «Το κορίτσι της θλίψης».

 

 

Χορηγίες Επικοινωνίας

"Κάλλιο πέντε και στο χέρι..." από τις 27 Οκτωβρίου στο Από Κοινού Θέατρο

"Κάλλιο πέντε και στο χέρι..."-ΑΝΑ-ΘΕΩΡΗΣΗ ΜΕΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ-Πρεμιέρα Παρασκευή 27 Οκτωβρίου στο θέατρο Από Κοινού Οι πέντε ύποπτοι για την επιτυχία του καλοκαιριού στο θέατρο Από Κοινού: Ελένη Γερασιμίδου, Αντώνης Ξένος, Άκης…
Readmore

Πρόσφατες ηχογραφημένες εκπομπές

  • Login Form

L

o

g

i

n