Φόρτωση ... New Page 1
New Page 1

   

Friday-Today's Radio Show

Κάθε 2η Παρασκευή στις 19.00 το απόγευμα ταξιδεύουμε στο χρόνο της αστείρευτης εμπνευσμένης μουσικής δημιουργίας. Στην Ελλάδα και τον κόσμο ολόκληρο. Πες το Τραγουδιστά! Με τον Δημήτρη Ντίνο

@ 19.00-Πες το τραγουδιστά

Ακούστε το σταθμό μας μέσω Facebook

Listen to VoiceWebRadio Via Facebook

ABANDON THE SHIP - CD COVER

Οι Destiny Heroes είναι ένα Rock σχήμα με αγγλόφωνο στίχο . Δημιουργήθηκε αρχικά ως ένα μουσικό project στην Αθήνα στα τέλη του 2010 από τους G.Raven και Γκικάκη Ηλία.   Σήμερα οι Destiny Heroes, αποτελούνται από τους G.Raven (26 ετών LeadVocals), και Stanley G.(17ετωνBass).Μέχρι στιγμής έχουν στο ενεργητικό τους ένα E.P. με τίτλο “TheWait E.P.” παραγωγής Ηλία Γκικακη-Μάρκο Σαμαρά και δυο fulllengthalbum.

Ο 1ος επίσημος δίσκος τους με τίτλο “the MONSTER I became” με παράγωγο τον Μπομπ Κατσιωνη κυκλοφόρησε 20/11/13απο το studio pazl και την Mlk(Χρωμοδιασταση).Το 1ο τους single TheMonster ανέβηκε στην θέση 22 του original charts και στην 4η θέση στο rockchart του beat 100 στην Αγγλία. Το 2ο single bestday αγαπήθηκε ιδιαίτερα απ το Ελληνικό κοινό και έπαιζε για αρκετούς μήνες στα ελληνικά ραδιόφωνα.

PHOTO 2 MIKRH

Στις 3 Μαρτιου του 2015 κυκλοφόρησαν το 2οalbum τους με τιτλο“AbandonTheShip”παράγωγη του Ντίνου Κοσμόπουλου. Τα δυο πρωτα singlesτου δίσκου το ομώνυμο “AbandonTheShip” και το “GodOfTheNewAge” άρχισαν να απλώνουν την φήμη της μέχρι την Ιαπωνία μιας και τα δυο είναι εμπνευσμένα από σειρές anime.

Αυτήν την περίοδο κάνουν liveγια την προώθηση του δίσκου τους.

Ακούστε το τραγούδι τους Think Twice

 

Χορηγίες Επικοινωνίας

"Κάλλιο πέντε και στο χέρι..." από τις 27 Οκτωβρίου στο Από Κοινού Θέατρο

"Κάλλιο πέντε και στο χέρι..."-ΑΝΑ-ΘΕΩΡΗΣΗ ΜΕΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ-Πρεμιέρα Παρασκευή 27 Οκτωβρίου στο θέατρο Από Κοινού Οι πέντε ύποπτοι για την επιτυχία του καλοκαιριού στο θέατρο Από Κοινού: Ελένη Γερασιμίδου, Αντώνης Ξένος, Άκης…
Readmore

Πρόσφατες ηχογραφημένες εκπομπές

  • Login Form

L

o

g

i

n