Φόρτωση ...
New Page 1

   

Saturday-Today's Radio Show

Ραδιοφωνική εκπομπή ART MAGAZINO με τον Γιώργο Λιναρίτη & τον Παναγιώτη Πετρόπουλο. Για ό,τι συμβαίνει στη πόλη... θέατρο, σινεμά, μουσική και βιβλίο. Ελάτε να το ξεφυλλίσουμε παρεούλα και να σας δώσουμε προτάσεις, λίγες ώρες πριν πέσει η νύχτα του Σαββατόβραδου!

@ 12.00-Art Magazino

Ελληνικές μουσικές επιλογές με την Μαρία Μανασή

@ 17.00 Σε φόντο κόκκινο

Πριν από μερικές ώρες, οι Bon Iver μας έδωσαν ακόμη μία γεύση, την τρίτη για την ακρίβεια, από το επικείμενο LP τους με τίτλο ’22, A Million’. Έτσι, το συγκρότημα του Justin Vernon κυκλοφόρησε αυτές τις δύο μέρες τα δύο πρώτα κομμάτια που ακούμε από τη νέα αυτή δισκογραφική δουλειά, πριν δημοσιεύσει σήμερα ακόμη ένα. Μπορείτε να ακούσετε εδώ και τα τρία καινούρια τραγούδια των Bon Iver.

Το πιο πρόσφατο δείγμα του επικείμενου δίσκου (κυκλοφορεί στις 30 Σεπτεμβρίου από την Jagjaguwar Records), φέρει τον τίτλο ’33 “God”‘ και έρχεται με ένα πολύ ιδιαίτερο lyric video στο οποίο μεταξύ άλλων εμφανίζονται και τα σχέδια που κοσμούν το εξώφυλλο του νέου δίσκου των Bon Iver. Ακόμη, όπως ανακάλυψαν οι fans του συγκροτήματος και όπως αργότερα παραδέχτηκε στο Twitter o Vernon, το νέο τραγούδι έχει και samples από το ‘Iron Sky’ του Σκωτσέζου Paolo Nutini και από το ‘All Rendered Truth’ του Lonnie Holley.

Θυμηθείτε εδώ τα άλλα δύο tracks που κυκλοφόρησαν, όπως και το εξώφυλλο και την πολύ… ιδιαίτερη tracklist του επικείμενου, ’22, A Million’:

Χορηγίες Επικοινωνίας

"Κάλλιο πέντε και στο χέρι..." από τις 27 Οκτωβρίου στο Από Κοινού Θέατρο

"Κάλλιο πέντε και στο χέρι..."-ΑΝΑ-ΘΕΩΡΗΣΗ ΜΕΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ-Πρεμιέρα Παρασκευή 27 Οκτωβρίου στο θέατρο Από Κοινού Οι πέντε ύποπτοι για την επιτυχία του καλοκαιριού στο θέατρο Από Κοινού: Ελένη Γερασιμίδου, Αντώνης Ξένος, Άκης…
Readmore

Πρόσφατες ηχογραφημένες εκπομπές

  • Login Form

L

o

g

i

n