Είναι από εκείνα τα μοναχικά απογεύματα που κάποιοι ήχοι σε μαγνητίζουν και σε καθηλώνουν. Από το θολό τοπίο των σκέψεων των αισθημάτων αλλά και της αιθαλομίχλης που προέρχεται από την εσωτερική ανακατωσούρα, ξεκινά η οδύσσεια μου.Η ασθενής ορατότητα είναι αυτή που με έχει μπερδέψει. Δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι από την εσωτερική μου μπερδεμένη κατάσταση ή από την καπνούρα ενός πακέτου τσιγάρου σε κλειστό χώρο.

Οι Psychic ills (Ψυχικά δεινά), δεν νομίζω ότι βρίσκονται ανάμεσα στην αυθορμητικότητα του πρωτάρη αλλά ούτε στους πειραματισμούς του έμπειρου. Τρία χρόνια έχουν βάλει μέσα στο καζάνι αυτά τα δυο συστατικά και το αποτέλεσμα είναι ένα από τα καλυτέρα ψυχεδελικά ακούσματα του 2016. Ένας δίσκος που υπερβαίνει τα όρια της μιας ώρας, είναι αρκετός ώστε να καθαρίσει την ατμόσφαιρα?

Οι τίτλοι των τραγουδιών (Another Change, No Worry) έρχονται να συνδράμουν στην γενική κατεύθυνση της μπερδεμένης κατάστασης( Mixed up mind, All Alone, Confusion). Όσο προχώρα η μουσική βελόνα πάνω στα ακατέργαστα εσωτερικά συννεφάκια, νομίζεις ότι ο ήχος γίνεται πιο ξεκάθαρος. Σαν να φύσηξες με το στόμα σου και διέλυσες τα σύννεφα καπνού που κυριαρχούσαν στο δωμάτιο. Είναι σαν να έχεις μια ευαγγελική ερμηνεία φωνητικών που συγχωνεύει όλα τα παραπάνω γνωρίσματα πάνω σε ένα καμβά. Η διάθεση για ένα εσωτερικό ταξίδι δημιουργεί σοβαρά εμφανή αποτελέσματα στον έξω κόσμο.

Μπορείτε να φανταστείτε, την απόλαυση αυτού του άλμπουμ μέσα από ένα πυκνό θολό άρμα μέσα από ένα μεθυστικό νέφος και είναι δύσκολο να δούμε κάτι, αλλά η απόλυτη χαλάρωση γίνεται αισθητή από οποιοδήποτε σημείο και αν ξεκινήσετε να παίζεται το άλμπουμ.

Η αφρο – μπλουζ ψυχεδελική ψαλμωδία, μας δικαιώνει μέσα από ένα καταπληκτικό επαναλαμβανόμενο εθιστικό καθαριστικό riff, ντυμένο με αισθησιακούς ήχους πλήκτρων. Το ψυχεδελικό αυτό στολίδι των Psychic Ills με τίτλο Inner Journey Out, αγωνίζεται στην κατεύθυνση της έρευνας της Ιθάκης μας!!

Καλή ακρόαση!

 

Χορηγίες Επικοινωνίας

Η RAZIA IQBAL  Δημοσιογράφος του BBC στο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ «Πέρα από τα Σύνορα»  26/8-2/9 Καστελλόριζο

Η RAZIA IQBAL Δημοσιογράφος του BBC στο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ «Πέρα από τα Σύνορα» 26/8-2/9 Καστελλόριζο

Η δημοσιογράφος του BBC, Razia Iqbal, θα παρακολουθήσει το Φεστιβάλ και θα συμμετέχει στο Διεθνές πάνελ που θα πραγματοποιηθεί την Τέταρτη 29 Αυγούστου με τίτλο ''Από τις ανταποκρίσεις και τις…
Readmore

Πρόσφατες ηχογραφημένες εκπομπές

  • Login Form

L

o

g

i

n