New Page 1

   

Thursday-Today's Radio Show

Όλοι οι γάτοι είναι μουσικοί-Δύο ώρες μουσικές επιλογές από τον τραγουδοποιό Μιχάλη Κλεάνθη. Κάθε Πέμπτη βράδυ @ 20.00

@ 20.00-Όλοι οι γάτοι είναι μουσικοί

Αναζωογονητικό και ξεδιψαστικό, δροσερό Cocktail, κάθε Πέμπτη βράδυ με το Γιώργο Μαντζάκο.

@ 22.00 Cocktail

Εβδομαδιαίο Πρόγραμμα

Πρόγραμμα

foreverland cover

Οι Divine Comedy σε μετάφραση (Θεια Κωμωδία, εμπνευσμένοι από το Έπος του Ιταλού ποιητή Δάντη), βρισκόμενοι στο σανίδι εδώ και 27 χρόνια, συνεχίζουν ακριβώς στο μοτίβο που μας έχουν περπατήσει. Και όσο και αν φαίνεται παράξενο δεν άλλαξαν καθόλου μα καθόλου το στυλ τους το ύφος τους μα πάνω από όλα την κλάση τους.

Μας έχουν κακομάθει, και σε κάθε τους δίσκο ακόμα πιο πολύ. Δεν μας έχουν απογοητεύσει ποτέ. Δεν θα βρεις δίσκο τους ο όποιος να μην κινείται στα όρια της απόλυτης αντί-ροκ, synch folk και μπαρόκ θεατρική μουσικής σύνθεσης.

Το Foreverland, με την καταπληκτική ενορχήστρωση του Neil Hammond, αυτής της εξαίσιας μουσικής ιδιοφυΐας, είναι ένα ακόμα θεατρικό μουσικό ανάγνωσμα. Νομίζω ότι είναι ότι καλύτερο για να αρχίσει το φθινόπωρο μας. Μια μουσική δωματίου που ενώ νομίζεις ότι θα σε γεμίσει με μελαγχολία, σου δίνει αυτή τη αίσθηση ότι έμεινες μέσα, όχι γιατί άρχισε να κάνει λίγη ψύχρα, αλλά γιατί σε μαγνήτισαν οι εναλλαγές των εγχόρδων, των βιολιών αλλά και της ισπανικής κιθάρας.

Ο δίσκος ξεκινά από το Napoleon Complex, για να μας δείξουν από την αρχή ποιοι είναι τα αφεντικά και να συνεχίσουν με την μελώδια του ομώνυμου τραγουδιού. Το πρώτο single είναι το Catherine the Great, ένας ακόμα ύμνος στον έρωτα στα χρόνια της μεσαιωνικής κουλτούρας.

Η συνεχιζόμενη όμως ακρόαση ενός δίσκου που νομίζεις ότι είσαι ακόμα στα 90’ς των Divine Comedy, όταν έβγαζαν το ανεπανάληπτο A Short Album About Love και τους ύμνους για τον Casanova, έμενα προσωπικά ενώ περίμενα να με πάνε ψηλά μόνο με το Tonight we Flight άρχετε το To The Rescue, να με απογειώσει. Η καλύτερη στιγμή στο δίσκο. Έτσι θα φροντίσουν να μας έχουν, How can you Leave me on my own και το πάρτη στην αίθουσα δεξιώσεων δυναμώνει. Στο Desperate Man, είμαστε όλοι σε ρυθμούς παιχνιδιάρικους και καταφέρνει να μας βγάλει τις πρώτες ντροπές που μπορεί ο καθένας μας να νιώθει. Καταφέρνει με σαγηνευτικό τρόπο να χορεύεις χωρίς να κουνιέται το στενό γιλέκο σου. Αφού έχεις τελειώσει με το χορό, έρχεται η ώρα να γυρίσεις στο τραπέζι σου και να ξεϊδρώσεις με τον επίλογο του The one Who loves you.

Εν κατακλείδι, τις μουσικές των Divine Comedy, Δεν μπορείς να τις χαρακτηρίσεις Θεϊκές, όμως αυτό που σου φέρνουν στα αυτιά σου, είναι αυτά τα καθημερινά ακούσματα που θα σε χαλαρώσουν και με θεατρινίστικο χωρίς να έχουν αλλάξει στυλ, ποιότητα σε έχουν βάλει να κάθεσαι στο καναπέ σου διπλά από την Μεγάλη Αικατερίνη την Β. Μα φυσικά περιμένει να την ζητήσεις για έναν τελευταίο χορό. Κάντο…….

Escape Land

 

Χορηγίες Επικοινωνίας

"Κάλλιο πέντε και στο χέρι..." από τις 27 Οκτωβρίου στο Από Κοινού Θέατρο

"Κάλλιο πέντε και στο χέρι..."ΑΝΑ-ΘΕΩΡΗΣΗ ΜΕΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣΠρεμιέρα Παρασκευή 27 Οκτωβρίου στο θέατρο Από Κοινού Οι πέντε ύποπτοι για την επιτυχία του καλοκαιριού στο θέατρο Από Κοινού: Ελένη Γερασιμίδου, Αντώνης Ξένος, Άκης…
Readmore
Check In! (Επιτέλους...) Για Δεύτερη χρονιά-Παρασκευή & Σάββατο 21.00

Check In! (Επιτέλους...) Για Δεύτερη χρονιά-Παρασκευή & Σάββατο 21.00

Μετά από μια σεζόν επιτυχίας! Περιπλανήθηκαν αρκετά το καλοκαίρι αλλά.....επανήλθαν!!! Κλυταιμνήστρα, Μήδεια, Ωραία Ελένη, Αντιγόνη επέστρεψαν για Check In! (Επιτέλους...). Για δεύτερη συνεχή σεζόν στο Τόπος Αλλού! Για μας που…
Readmore

Πρόσφατες ηχογραφημένες εκπομπές

powered ByGiro.com

P

l

a

y

e

r

  • Login Form

L

o

g

i

n