Φόρτωση ... New Page 1
New Page 1

   

Friday-Today's Radio Show

Κάθε 2η Παρασκευή στις 19.00 το απόγευμα ταξιδεύουμε στο χρόνο της αστείρευτης εμπνευσμένης μουσικής δημιουργίας. Στην Ελλάδα και τον κόσμο ολόκληρο. Πες το Τραγουδιστά! Με τον Δημήτρη Ντίνο

@ 19.00-Πες το τραγουδιστά

Ακούστε το σταθμό μας μέσω Facebook

Listen to VoiceWebRadio Via Facebook

Μετά από 18 χρόνια από την πρώτη τους συνεργασία οι δύο εμπορικότεροι Ιταλοί τραγουδιστές, η Mina Mazzini και ο Adriano Celentano στις 11 Νοεμβρίου θα κυκλοφορήσουν το νέο τους άλμπουμ "Le Migliori" (Οι καλύτερες).

le migliori

Οι δύο καλλιτέχνες δουλεύουν αυτό το άλμπουμ από την άνοιξη του 2015. Το πρώτο single του album που κυκλοφόρησε στο youtube και λέγεται Amami Amami έφτασε μέσα σε μία εβδομάδα το 1,5 εκατομ. views. Ομολογουμένος είναι ένα υπέροχο τραγούδι.

Η Mina Mazzini επιστρέφει μετά από απουσία 2 ετών από τη δισκογραφία. Το 2015 ήταν η μόνη χρονιά που η μεγάλη Ιταλίδα τραγουδίστρια δεν κυκλοφόρησε άλμπουμ από το 1973.

Εν αναμονή λοιπόν την 11η Νοεμβρίου. 

Η Mina πάντα ενθουσιάζει το κοινό της και ειδικά αυτή τη φορά που συνυπογράφει το album ο Celentano.

 

Χορηγίες Επικοινωνίας

"Κάλλιο πέντε και στο χέρι..." από τις 27 Οκτωβρίου στο Από Κοινού Θέατρο

"Κάλλιο πέντε και στο χέρι..."-ΑΝΑ-ΘΕΩΡΗΣΗ ΜΕΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ-Πρεμιέρα Παρασκευή 27 Οκτωβρίου στο θέατρο Από Κοινού Οι πέντε ύποπτοι για την επιτυχία του καλοκαιριού στο θέατρο Από Κοινού: Ελένη Γερασιμίδου, Αντώνης Ξένος, Άκης…
Readmore

Πρόσφατες ηχογραφημένες εκπομπές

  • Login Form

L

o

g

i

n