Φόρτωση ...
New Page 1

   

Saturday-Today's Radio Show

Ραδιοφωνική εκπομπή ART MAGAZINO με τον Γιώργο Λιναρίτη & τον Παναγιώτη Πετρόπουλο. Για ό,τι συμβαίνει στη πόλη... θέατρο, σινεμά, μουσική και βιβλίο. Ελάτε να το ξεφυλλίσουμε παρεούλα και να σας δώσουμε προτάσεις, λίγες ώρες πριν πέσει η νύχτα του Σαββατόβραδου!

@ 12.00-Art Magazino

Ελληνικές μουσικές επιλογές με την Μαρία Μανασή

@ 17.00 Σε φόντο κόκκινο

eric clapton

Πριν μερικές μέρες, η είδηση του θανάτου του John Wetton συγκλόνισε τους fans της progressive rock αλλά και τη rock σκηνή εν γένει. Ο Eric Clapton λοιπόν, θέλοντας να τιμήσει τον καλλιτέχνη, κοινοποίησε ένα τραγούδι στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, αφιερωμένο στον John Wetton. Πρόκειται για ένα κομμάτι διάρκειας ενός λεπτού και 38 δευτερολέπτων στο οποίο ακούγεται ο Clapton να παίζει με την ακουστική του κιθάρα μια σχετικά απλή μελωδία με τίτλο ‘For John W’.

Κάτι ανάλογο είχε κάνει και τον Οκτώβριο 2014 όταν είχε πεθάνει ο συμπαίκτης του στους CreamJack Bruce, δείχνοντας έτσι την εκτίμηση που τρέφει στους «συναδέλφους» του. Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε την μελωδία αφιερωμένη στον John Wetton‘For John W’.

Χορηγίες Επικοινωνίας

"Κάλλιο πέντε και στο χέρι..." από τις 27 Οκτωβρίου στο Από Κοινού Θέατρο

"Κάλλιο πέντε και στο χέρι..."-ΑΝΑ-ΘΕΩΡΗΣΗ ΜΕΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ-Πρεμιέρα Παρασκευή 27 Οκτωβρίου στο θέατρο Από Κοινού Οι πέντε ύποπτοι για την επιτυχία του καλοκαιριού στο θέατρο Από Κοινού: Ελένη Γερασιμίδου, Αντώνης Ξένος, Άκης…
Readmore

Πρόσφατες ηχογραφημένες εκπομπές

  • Login Form

L

o

g

i

n