New Page 2
 Φόρτωση ... New Page 1
New Page 1

   

Sunday-Today's Radio Show

Ελληνική και ξένη μουσική χωρίς ταυτότητα, χωρίς στίγμα και χωρίς όρια.

@ 19.00-Εξ Επαφής

Rock- glam - space and alternative way of feeling music. Get ready. ....fly with Escape Land music choices! !

@ 21.00-Ζώνη Διαφυγής

THE BRIAN JONESTOWN MASSACRE : THIRD WOLD PYRAMID

LABEL : CARGO RECORDS

 

Τελικά ότι έχει σχέση με τους Rolling Stones μοιάζει αγέραστο και μάχιμο-ακόμα κι ένα συγκρότημα του οποίου το όνομα είναι εμπνευσμένο από κάποιο μέλος των λίθων.

Ο Anton Newcombe όσο μεγαλώνει τόσο και πιο δραστήριος γίνεται, παραγωγός, επιμελητής, διοργανωτής φεστιβάλ, συνθέτης σάουντρακ, κυνηγός ταλέντων...αλλά το κουσούρι παραμένει,πάνω απ'όλα ηγέτης σε ένα από τα σημαντικότερα ψυχεδελικά συγκροτήματα των τελευταίων είκοσι και κάτι ετών.Το φετινό άλμπουμ των φίλων μας είναι περίπου αυτό που θα περίμενε ένας φανατικός οπαδός τους. Ένα ακόμα ατμοσφαιρικό και πολύχρωμο ταξίδι πασπαλισμένο με παραμυθόσκονη.Ο "σκελετός" των τραγουδιών είναι η δεκαετία του 60 αλλά ο λόγος που οι BJM δεν έμειναν στην συνείδησή μας σαν ένα γκρουπ του σωρού είναι ότι δεν αντέγραφαν αλλά πατούσαν στο παρελθόν για να δημιουργήσουν.

Το καταπληκτικό Government Beard είναι ένα σταυροδρόμι για τους It's A Beautifull Day και τους Velvet Underground αλλά μόλις γίνει αυτή η συνάντηση όλοι θα μπερδευτούν με όλους και το αποτέλεσμα απλώς σε στέλνει σε άλλους κόσμους.Η χίππυ μουσική φιλοσοφία εμπλουτισμένη με πνευστά από ωραίες στιγμές της Βρετανικής ποπ γεννά το Don't Get Lost. Για το εννιάλεπτο Assignment Song τι να πει κανείς, κλείνει τα μάτια και όπου τον βγάλει το μυαλό του,ένα από τα καλύτερα τραγούδια της χρονιάς κι ένα ακόμα ψυχεδελικό παράσημο στη στολή του Newcombe.

Και ξαναγυρνάμε στα πνευστά, το Oh Brother ένα ορχηστρικό κομμάτι από ένα σπαγγέτι γουέστερν του οποίου θα μπορούσε να είχε γράψει το σενάριο ο Allen Ginsberg και να το σκηνοθετούσε ο Timothy Leary. To Third World Pyramid είναι μια σημαντική kraut rock και new wave αναφορά με επιβλητικό μπάσο και ατμοσφαιρικά φωνητικά. Loving Spoonfull και Greatfull Dead "αψιμαχίες" στο Like Describing Colors To A Blind Man On Acid, ποιός θα βγει νικητής; Δε νομίζω πως θα είναι ό ίδιος κάθε φορά. Στο Lunar Surf Graveyard ο τίτλος μιλάει από μόνος του, αν το πλήρωμα της ταινίας Alien ή αυτό της Οδύσσειας Του Διαστήματος αποφάσιζε να δοκιμάσει το ταλέντο του στη surf rock μάλλον κάτι τέτοιο θα έγραφε, και surf, και space και απειλητικό! Όταν οι Stones τραγουδούσαν για "2000 έτη φωτός μακρυά από το σπίτι" μάλλον δεν είχαν φανταστεί ότι σαράντα χρόνια μετά κάποιοι οπαδοί τους θα συνέχιζαν το ταξίδι με ένα Sun Ship..

Η χρονιά που μας αφήνει σε λίγες μέρες ήταν πλούσια σε καλά άλμπουμς, το Thirld World Pyramid είναι- κατά τη γνώμη μας πάντα-ένα από τα καλύτερά της.

Για καλύτερη ακρόαση στον παρακάτω σύνδεσμο

https://www.youtube.com/watch?v=R-fC4hMmPMg

 

 

 

Χορηγίες Επικοινωνίας

ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Καστελλορίζου-Πρόγραμμα Εκδηλώσεων

ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Καστελλορίζου-Πρόγραμμα Εκδηλώσεων

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Κυριακή, 26 Αυγούστου 05:30 -11:30 Διάνοιξη μονοπατιών - Φυσιολατρική Κίνηση Βριλησσού 10:00 - 12:00 Μαθήματα κατάδυσης για παιδιά, Roberto Calich, εκπαιδευτής ελεύθερης κατάδυσης Εικαστικά Δρώμενα 10:00-13:00 / 18:00-20:00 Έκθεση…
Readmore
  • Login Form

L

o

g

i

n