New Page 2
 Φόρτωση ... New Page 1
New Page 1

   

Sunday-Today's Radio Show

Ελληνική και ξένη μουσική χωρίς ταυτότητα, χωρίς στίγμα και χωρίς όρια.

@ 19.00-Εξ Επαφής

Rock- glam - space and alternative way of feeling music. Get ready. ....fly with Escape Land music choices! !

@ 21.00-Ζώνη Διαφυγής

 

The Mystery Lights : The Mystery Lights

Label : Wick Records

 

Συγκροτήματα σαν τους Mystery Lights έχουν πολλούς εχθρούς και η εχθρότητα αυτή προκύπτει από την λατρεία ή αν θέλετε από το "κόλλημα" που έχουν με το παρελθόν αυτά τα συγκροτήματα. Η αλήθεια είναι πως κι εγώ δεν είμαι ο καλύτερος φίλων των μουσικά βαλτωμένων στα "παλιά καλά χρόνια", απλώς πιστεύω πως μετά από άπειρες ακροάσεις, διαβάσματα, ψαξίματα σε δισκοπωλεία, έχω κουτσοκαταφέρει να ξεχωρίζω το ορεξάτο και αυθεντικό από την φτηνή αντιγραφή.

Θέλω να είμαι δίκαιος και όσο γίνεται αντικειμενικός, οι Mike Brandon και Luis Solano -αυτοί αποτελούν τον πυρήνα του συγκροτήματος - δεν ήρθαν για να φέρουν το καινούργιο στη μουσική αλλά έχουν ένα μεγάλο ατού, είναι ταλαντούχοι, για να γίνω και πιο σαφής, λατρεύουν το garage-punk- της δεκαετίας του 60 κυρίως- αλλά και το ψυχεδελικό blues garage της ίδιας περιόδου. Μας βάζουν σε μια μηχανή του χρόνου και μας εκτοξεύουν χωρίς απαραίτητα να υπάρχει προορισμός. Απλά πράγματα, αναφορές σε Sonics, Music Machine, Count Five, Standells και ότι άλλο βάζει το πολύχρωμο μυαλουδάκι μας.

Δεν πρόκειται για κλοπή αλλά για εκδήλωση αγάπης στη μουσική που τους μεγάλωσε. Τεράστια σχήματα έκαναν το ίδιο πράγμα και ηχογράφησαν αριστουργήματα. Ασφαλώς και το άλμπουμ τον φίλων μας δεν είναι αριστούργημα αλλά είναι ένας απολαυστικός δίσκος που ξεβιδώνει γόνατα και μέση χωρίς την παραμικρή τύψη. Κιθάρες σε οργασμό, φαρσίσα που θυμίζει Seeds (Flowers In My Hair, Demons In My Head), τσαμπουκαλεμένα φωνητικά συχνά πασπαλισμένα με εφηβική απελπισία και σεξουαλικότητα, είναι μόνο rock' n roll που λένε και κάτι ψυχές!

Αν έχετε διάθεση να κάνετε πάρτυ-έστω και με μοναδικό καλεσμένο τον εαυτό σας (κρίμα όμως)-το Mystery Lights είναι απαραίτητος δίσκος, όταν λ.χ ακούσεις το Melt που θυμίζει MC5 και Sonics μαζί η βελόνα μπορεί και να κολλήσει, τα ρούχα σου από τον ιδρώτα θα κολλήσουν σίγουρα! Πως να αντισταθείς στη soul-garage γοητεία του Follow Me Home όταν οι mods τα πίνουν και γελούν μαζί με τους φανατικούς των Shadows Of Knight; Φυσικά υπάρχουν και οι απαραίτητες τρυφερές στιγμές όπου η φαρφίσα έχει την τιμητική της (Candlelight και Too Tough To Bear).

Αγνοήστε τους όποιους επικριτές αν θέλετε αληθινά να μιλήσει μέσα σας αυτό το άλμπουμ, αν το αγνό ροκ ψυχεδελογκαράζ δεν είναι ανώριμο και δεν παιδιαρίζει και λίγο δεν είναι αυθεντικό, καλή ακρόαση!!!

Περισσότερες λεπτομέρειες στον παρακάτω σύνδεσμο

https://themysterylights.bandcamp.com

 

Χορηγίες Επικοινωνίας

ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Καστελλορίζου-Πρόγραμμα Εκδηλώσεων

ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Καστελλορίζου-Πρόγραμμα Εκδηλώσεων

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Κυριακή, 26 Αυγούστου 05:30 -11:30 Διάνοιξη μονοπατιών - Φυσιολατρική Κίνηση Βριλησσού 10:00 - 12:00 Μαθήματα κατάδυσης για παιδιά, Roberto Calich, εκπαιδευτής ελεύθερης κατάδυσης Εικαστικά Δρώμενα 10:00-13:00 / 18:00-20:00 Έκθεση…
Readmore
  • Login Form

L

o

g

i

n