Φόρτωση ...
New Page 1

   

Saturday-Today's Radio Show

Ραδιοφωνική εκπομπή ART MAGAZINO με τον Γιώργο Λιναρίτη & τον Παναγιώτη Πετρόπουλο. Για ό,τι συμβαίνει στη πόλη... θέατρο, σινεμά, μουσική και βιβλίο. Ελάτε να το ξεφυλλίσουμε παρεούλα και να σας δώσουμε προτάσεις, λίγες ώρες πριν πέσει η νύχτα του Σαββατόβραδου!

@ 12.00-Art Magazino

Ελληνικές μουσικές επιλογές με την Μαρία Μανασή

@ 17.00 Σε φόντο κόκκινο

Ο αγαπημένος τραγουδοποιός της Σοφίας Σαρρή είναι ο Jeff Buckley και μία από τις αφορμές που την έκαναν να θέλει να τραγουδά ήταν ο δίσκος του "Grace", καθώς όταν τον πρωτοάκουσε χιλιάδες μικρά αστράκια ανατινάχθηκαν μέσα στον εγκέφαλο της με ένα ηχηρό ΜΠΑΜ.

Κάμποσα χρόνια αργότερα και ενώ τα αστράκια ακόμα παραληρούν, και συγκεκριμένα την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017, παρουσιάζει στο ΙΛΙΟΝ plus μια tribute συναυλίααφιερωμένη στα τραγούδια του "Grace".

Με την πολύτιμη βοήθεια της ομάδας διαγαλαξιακών μουσικών που ασπάζονται τον ίδιο ενθουσιασμό με εκείνη για τη μουσική του Jeff Buckley :

Σπύρος Γεωργαντάς (ηλ. Κιθάρα), Μάριος Σάμαρης (ηλ.κιθάρα) και Χρήστος Βίγκος (ντραμς) των φαντασμαγικών Blame Kandinsky, Μιχάλης Ευδαίμων (ηλ.μπάσο) και Βαγγέλης Μόσχος (ηχοληψία).

http://sofiasarri.com/

https://sofiasarri-innerear.bandcamp.com/album/euphoria

https://blamekandinsky.bandcamp.com/

https://www.michaelevdemon.com/en

Παρασκευή 6 Οκτώβρη
Έναρξη: 22:00
ΙΛΙΟΝ plus, Πατησίων και Κοδριγκτώνος 17
2108824383 / ilionplus.gr
Είσοδος: Προπώληση 6 € / Ταμείο: 8 €
Σημεία Προπώλησης: Ticket House , Πανεπιστημίου 42 / ΙΛΙΟΝ plus

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Χορηγίες Επικοινωνίας

"Κάλλιο πέντε και στο χέρι..." από τις 27 Οκτωβρίου στο Από Κοινού Θέατρο

"Κάλλιο πέντε και στο χέρι..."-ΑΝΑ-ΘΕΩΡΗΣΗ ΜΕΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ-Πρεμιέρα Παρασκευή 27 Οκτωβρίου στο θέατρο Από Κοινού Οι πέντε ύποπτοι για την επιτυχία του καλοκαιριού στο θέατρο Από Κοινού: Ελένη Γερασιμίδου, Αντώνης Ξένος, Άκης…
Readmore

Πρόσφατες ηχογραφημένες εκπομπές

  • Login Form

L

o

g

i

n