Φόρτωση ...
New Page 1

   

Saturday-Today's Radio Show

Ραδιοφωνική εκπομπή ART MAGAZINO με τον Γιώργο Λιναρίτη & τον Παναγιώτη Πετρόπουλο. Για ό,τι συμβαίνει στη πόλη... θέατρο, σινεμά, μουσική και βιβλίο. Ελάτε να το ξεφυλλίσουμε παρεούλα και να σας δώσουμε προτάσεις, λίγες ώρες πριν πέσει η νύχτα του Σαββατόβραδου!

@ 12.00-Art Magazino

Ελληνικές μουσικές επιλογές με την Μαρία Μανασή

@ 17.00 Σε φόντο κόκκινο

Την Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2017, επτά μπάντες της αθηναϊκής underground σκηνής ενώνουν τις νότες και τις φωνές τους στο ΑΝ Club, για να υποστηρίξουν τις προσπάθειες της κοινωνικής κουζίνας Mano Aperta!

- Fundracar Soundsystem
- Radio Sol
- Supersoul
- Μύκητες
- Blame Canada
- Blame Kandinsky
- Wish Upon A Star

Εισιτήριο: 5€
Έναρξη: 20.00 (οι πόρτες ανοίγουν 19.30)

facebook.com/events/268410617000699

Η Mano Aperta είναι μία αυτοχρηματοδοτούμενη ομάδα κοινωνικής κουζίνας και δημιουργικής απασχόλησης που δρα στο κέντρο της Αθήνας εδώ και 19 μήνες.

Έχοντας τη βάση της στην κατάληψη φιλοξενίας προσφύγων του (πρώην) 5ου Λυκείου Αθηνών, μαγειρεύει σε εβδομαδιαία βάση περίπου 1,000 – 2,000 μερίδες ποιοτικού φαγητού (ανάλογα με τις ανάγκες), τις οποίες σερβίρει/παραδίδει σε άτυπες δομές (καταλήψεις) φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στο κέντρο της Αθήνας, ενώ διοργανώνει δράσεις δημιουργικής απασχόλησης για τα παιδιά των προσφύγων που διαμένουν στο 5ο Λύκειο.

Παράλληλα, κάθε Σάββατο ταξιδεύει στο λιμάνι του Πειραιά (Ε7), όπου μαγειρεύει ζεστό φαγητό για αστέγους.

Χορηγοί επικοινωνίας:

The Three Mooges
Luben
Breakroom.gr

ΠΗΓΗ

Χορηγίες Επικοινωνίας

"Κάλλιο πέντε και στο χέρι..." από τις 27 Οκτωβρίου στο Από Κοινού Θέατρο

"Κάλλιο πέντε και στο χέρι..."-ΑΝΑ-ΘΕΩΡΗΣΗ ΜΕΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ-Πρεμιέρα Παρασκευή 27 Οκτωβρίου στο θέατρο Από Κοινού Οι πέντε ύποπτοι για την επιτυχία του καλοκαιριού στο θέατρο Από Κοινού: Ελένη Γερασιμίδου, Αντώνης Ξένος, Άκης…
Readmore

Πρόσφατες ηχογραφημένες εκπομπές

  • Login Form

L

o

g

i

n