Φόρτωση ...
New Page 1

   

Saturday-Today's Radio Show

Ραδιοφωνική εκπομπή ART MAGAZINO με τον Γιώργο Λιναρίτη & τον Παναγιώτη Πετρόπουλο. Για ό,τι συμβαίνει στη πόλη... θέατρο, σινεμά, μουσική και βιβλίο. Ελάτε να το ξεφυλλίσουμε παρεούλα και να σας δώσουμε προτάσεις, λίγες ώρες πριν πέσει η νύχτα του Σαββατόβραδου!

@ 12.00-Art Magazino

Ελληνικές μουσικές επιλογές με την Μαρία Μανασή

@ 17.00 Σε φόντο κόκκινο

TIDAL DREAMS & VALOR LIVE το Σάββατο στις 25 Νοεμβρίου

Διπλό χτύπημα από 2 αγαπημένες μπάντες της ελληνικής metal σκηνής!

Οι TIDAL DREAMS και οι VALOR ενώνουν τις δυνάμεις τους για να σας χαρίσουν ένα αξέχαστο show στο MODU club, στο κέντρο της Αθήνας. Ένα Σαββατόβραδο LIVE μουσικής αφιερωμένο στις 2 νέες κυκλοφορίες από την κυπριακή Pitch Black Records και την ιταλική UNDERGROUND SYMPHONY RECORDS. Oι TIDAL DREAMS με το “PREVISOR” & οι VALOR με το “ARROGANCE: THE FALL” σας περιμένουν να απολαύσετε ζωντανά τα νέα τους αριστουργήματα.

Καυτό ατσάλι σε μια “επεισοδιακή” βραδιά με πολλές μουσικές εκπλήξεις από τις δύο Αθηναϊκές μπάντες που θα μοιραστούν τη σκηνή από την αρχή μέχρι το τέλος της συναυλίας! Ακολουθεί συνέχεια-ολοκαύτωμα με αλητεία HMRM Michael Nochos στα decks του MODU.

Μην το χάσετε!!!

Είσοδος: €7
Προσφορά Desperado Beer: €3
 
Πού θα βρείτε εισιτήρια:
 
NO REMORSE RECORDS (Γαμβέτα 4, Αθήνα)
SIRENS RECORDS (Νικηταρά 14, Αθήνα)
METAL ERA (Εμμ. Μπενάκη 22, Αθήνα)
EAT METAL RECORDS (Σπυρίδωνος Τρικούπη 45, Αθήνα)
MODU (Κολωνού 76, Αθήνα)

EVENT PAGE

TIDAL DREAMS
VALOR

ΠΗΓΗ

Χορηγίες Επικοινωνίας

"Κάλλιο πέντε και στο χέρι..." από τις 27 Οκτωβρίου στο Από Κοινού Θέατρο

"Κάλλιο πέντε και στο χέρι..."-ΑΝΑ-ΘΕΩΡΗΣΗ ΜΕΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ-Πρεμιέρα Παρασκευή 27 Οκτωβρίου στο θέατρο Από Κοινού Οι πέντε ύποπτοι για την επιτυχία του καλοκαιριού στο θέατρο Από Κοινού: Ελένη Γερασιμίδου, Αντώνης Ξένος, Άκης…
Readmore

Πρόσφατες ηχογραφημένες εκπομπές

  • Login Form

L

o

g

i

n