Φόρτωση ...
New Page 1

   

Saturday-Today's Radio Show

Ραδιοφωνική εκπομπή ART MAGAZINO με τον Γιώργο Λιναρίτη & τον Παναγιώτη Πετρόπουλο. Για ό,τι συμβαίνει στη πόλη... θέατρο, σινεμά, μουσική και βιβλίο. Ελάτε να το ξεφυλλίσουμε παρεούλα και να σας δώσουμε προτάσεις, λίγες ώρες πριν πέσει η νύχτα του Σαββατόβραδου!

@ 12.00-Art Magazino

Ελληνικές μουσικές επιλογές με την Μαρία Μανασή

@ 17.00 Σε φόντο κόκκινο

Μαρία Μανασή (Σε φόντο Κόκκινο)

mariamanasi

Ζούσα και ζω σε μια ήσυχη γειτονιά γεμάτη πράσινο, που πέραν απ’ το κελάηδισμα των πουλιών και το θρόισμα των φύλλων ακουγόταν μόνο ο ήχος ενός τρανζίστορ.  Απ’ όταν αντιλήφθηκα τον εαυτό μου αυτό το μικρούτσικο μηχάνημα με ταξίδευε… και με ταξιδεύει ακόμα με νότες. Έχουμε μια άρρηκτη σχέση, θα με πεις «ρετρό» μην το αρνείσαι… Ίσως!!! Πολλοί από μας να ταιριάζουν καλύτερα σε μια άλλη εποχή πιο «διάφανων» συναισθημάτων. Παρ’ όλο που τελείωσα Φιλολογία η μαγεία του ραδιοφώνου, η επαφή με το κοινό, οι εικόνες που σου χαρίζει είναι κάτι που λατρεύω, με συντροφεύει εκτός των ωρών που κοιμάμαι, ένας «ιδανικός» μοναδικός και αναντικατάστατος φίλος.

Χορηγίες Επικοινωνίας

"Κάλλιο πέντε και στο χέρι..." από τις 27 Οκτωβρίου στο Από Κοινού Θέατρο

"Κάλλιο πέντε και στο χέρι..."-ΑΝΑ-ΘΕΩΡΗΣΗ ΜΕΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ-Πρεμιέρα Παρασκευή 27 Οκτωβρίου στο θέατρο Από Κοινού Οι πέντε ύποπτοι για την επιτυχία του καλοκαιριού στο θέατρο Από Κοινού: Ελένη Γερασιμίδου, Αντώνης Ξένος, Άκης…
Readmore
  • Login Form

L

o

g

i

n