• Collect the best of memories

  • Share your love

  • with friends and family

  • Merry Christmas-Let's Welcome the New Year

  • VoiceWebRadio

Tuesday-Today's Radio Show

Κάθε Τρίτη στις 22.00, με τον Vasili BSax, γυρίζουμε τον κόσμο, ακούγοντας τη μουσική του!

@ 22.00-Ο γύρος του κόσμου σε 8 νότες

Ακούστε το σταθμό μας μέσω Facebook

Listen to VoiceWebRadio Via Facebook

Εβδομαδιαίο Πρόγραμμα




25 χρόνια μετά το "Amused to Death", ο Roger Waters των Pink Floyd, επανέρχεται με νέο solo δίσκο.

Τίλτος του θα είναι "Is This the Life We Really Want?" κι αναμένεται στις 2 Ιουνίου, σε παραγωγή Nigel Godrich.

Μέσα από την εν λόγω δουλειά, ο Waters μας παρουσιάζει το video clip για το κομμάτι "The Last Refugee".

Δείτε το παρακάτω...


Ακολουθεί  η tracklist του δίσκου, όπως και το τραγούδι "Smell the Roses" και "Déjà Vu"...


01. "When We Were Young"
02. "Déjà Vu"
03. "The Last Refugee"
04. "Picture That"
05. "Broken Bones"
06. "Is This the Life We Really Want?"
07. "Bird in a Gale"
08. "The Most Beautiful Girl"
09. "Smell the Roses"
10. "Wait for Her"
11. "Oceans Apart"
12. "Part of Me Died"

Πρόσφατες ηχογραφημένες εκπομπές

Χορηγίες Επικοινωνίας

  • Login Form