Εναλλακτικοί Players-Αν δεν μας ακούτε πατήστε εδώ

     

Savage Mansion : Revision Ballads (2019)

Label : Lost Map

 

Η Αυστραλία απασχολεί τον κόσμο με την απίστευτη τραγωδία που την έχει χτυπήσει. Στο Πικάπ αναγκαστικά θα ασχοληθούμε με το τισυμβαίνει στη μουσική σκηνή αυτής της χώρας που μας έχει χαρίσει διαμάντια στο παρελθόν αλλά και τώρα κάνει ότι μπορεί για να μας κρατήσει κοντά της.

Οι Savage Mansion μας έρχονται από το Πέρθ και στην ουσία πρόκειται για ένα άτομο τον Craig Angus (κιθαρίστα, τραγουδιστή και συνθέτη) οι μουσικοί που τον συνοδεύουν δεν γνωρίζω αν είναι μόνιμα μέλη. Το Revision Ballads είναι το ντεμπούτο άλμπουμ του σχήματος και βρίσκεται υπό την σκέπη της Βρετανικής Lost Map που εδρεύει στο Eigg και δείχνει να πιστεύει σε πολλά νέα ονόματα.

Το ξεκίνημα του άλμπουμ είναι ένας συνδυασμός Pavement και Modern Lovers κι έχει τίτλο  Bring Down The City Hall. Το Infinite Factory συνθετικά θυμίζει Dream Syndicate στα πρώτα τους βήματα αλλά τα φωνητικά είναι πιο τεμπέλικα και πιο χαώδη. Το Do You Say Hello To Your Neighbours είναι ένα πάρα πολύ καλό φλασμπακ στις ένδοξες power-pop-rock μέρες από την δεκαετία του 90, ενώ το Three Thaousand And A Half Chhetahs ξεκινάει με κάποια Ντυλανική ωμότητα αλλά καταλήγει σε ένα φοβερό κιθαριστικό μπαραζ.

Στο Situation Comedy οι Pavement (στους οποίους ο Angus έχει αδυναμία) επιστρέφουν αλλά κάπως πιο ψυχεδελικοί, το Uncomfortable Slumber είναι μια τίμια αναφορά στο πάλαι ποτέ ισχυρότατο Αυστραλέζικο πανκ ενώ το καθαρόαιμο ροκ της αυστραλέζικης ερήμου έχει την τιμητική του στο Dog O' Tears.

Συνοψίζοντας το Revision Ballads αφήνει πολλές ελπίδες και αναμένουμε ανάλογη και γιατό όχι, ακόμα καλύτερη συνέχεια

Περισσότερες ακροάσεις από εδώ

https://lostmap.bandcamp.com/album/revision-ballads

 

 

  • Login Form

L

o

g

i

n