Εναλλακτικοί Players-Αν δεν μας ακούτε πατήστε εδώ

New Page 1

  

      TUNEIN logo           

 

 

Level live 7 11

Evi Evan
Δημιουργήθηκαν τον Μάιο του 2017 στην Αθήνα και δηλώνουν περήφανα ερωτευμένοι με την πόλη, τους δρόμους, τον ήλιο, τους ανθρώπους.
Ζευγάρωμα ουκ ολίγον μουσικών και όχι μόνο επιρροών, επιταγμένοι στην ανάγκη τους για έκφραση μέσω ποιητικού στίχου και βαθιά επηρεασμένης από μπλέ νότες μουσικής τους, ξεσπώντας μέσω του ψυχεδελικού και πάντα πειραματικού ήχου. Βρίσκονται στη δημιουργία του πρώτου τους EP.

Vocals & Acoustic Guitar: Stelios Este
Vocals & Rhythm Guitar: Juan Pablo
Lead Guitar: Nasos Kretsis
Bass: Spyros Kasdaglis
Drums: Panagiotis Ninos

https://www.facebook.com/EviEvanAC/
https://www.instagram.com/_evievan_/

Opening act
NEON MONARCHY
Οι Neon Monarchy ξεκίνησαν το 2017 στην Αθήνα. Είναι διμελής μπάντα (μπάσο, ντραμς), αλλά η μουσική συμπληρώνεται και από προηχογραφημένα πλήκτρα και synth ήχους. Οι συνθέσεις περιέχουν κυρίως τη garage rock αισθητική, με ιδιαίτερη έμφαση όμως να μπλέκεται με pop και “catchy” μελωδικές γραμμές. Η φωνή λειτουργεί ως παραμορφωτικός καθρέπτης των μελωδικών γραμμών και τα τύμπανα με αλλεπάλληλα beat-άκια έχουν στόχο κανείς να μη μένει ακίνητος σε live εμφανίσεις.
Η θεματολογία τους κινείται γύρω από τις ανασφάλειες, αδυναμίες και τον εσωτερικό διάλογο. Επίσης παρατηρεί με κριτικό – και κάποιες φορές καυστικό - τρόπο την αλληλεπίδραση του ανθρώπου με το κοινωνικό του περιβάλλον.

Κόστος θεάματος:+5€
Ποτά: 4 - 7€ / Special: 9€
Επικοινωνία / κρατήσεις: 210 482 6969
Level69 Live Studio
Σολωμού 69 Μοσχάτο, πλησίον ΗΣΑΠ Μοσχάτου

Xoρηγός Επικοινωνίας

voice 3

Χορηγίες Επικοινωνίας

  • Login Form

L

o

g

i

n