Εναλλακτικοί Players-Αν δεν μας ακούτε πατήστε εδώ

New Page 1

  

      TUNEIN logo           

 

 

level live 12 7 20

Οι "Ήχων Εύρυθμων" είναι ένα μουσικό σχήμα το οποίο "γεννήθηκε" μέσα από το μεράκι των εκπαιδευτικών & φίλων της Μουσικής Σχολής "Ήχων Εύρυθμων", και των καλλιτεχνικών ανησυχιών τους. Βαδίζει ώς επί των πλείστων σε rock μονοπάτια, προσπαθώντας να Τιμήσει τους πάμπολλους Εξαιρετικούς, αλλά και πολλές φορές "ξεχασμένους" από το σύστημα και την "show biz", Έλληνες Καλλιτέχνες & Συγκροτήματα, των οποίων η συνολική Πορεία & Προσφορά τους στην Τέχνη & τον Πολιτισμό είναι αφενός Ανεκτίμητη αλλά συνάμα & μή αναγνωρίσιμη στον βαθμό που θα τους έπρεπε...

Παναγιώτης Συμεωνίδης: Κιθάρες - Φωνητικά
Σίμος Συμεωνίδης: Μπάσο
Μάριος Μπούλγκαρι: Drums
Λευτέρης Τζίτζης: Πλήκτρα

Ο Χριστόφορος Κροκίδης, αποτελεί τη ζωντανή ιστορία της ελληνικής ροκ σκηνής!
Ως δημιουργός έχει υπογράψει πάμπολλες επιτυχίες ερμηνευτών όπως οι: Β. Παπακωνσταντίνου, Λ. Μαχαιρίτσας, Μ. Δημητριάδη κ.α.
Ως ερμηνευτής έχει ήδη δύο προσωπικούς δίσκους και ως ενορχηστρωτής, έχει σφραγίσει με τον ήχο του, μία σειρά από τις πιο επιτυχημένες ελληνικές δισκογραφίες.
Παράλληλα είναι ένας από τους κορυφαίους ροκ κιθαρίστες στην Ελλάδα, με παρουσία 40 χρόνων επί σκηνής και δίπλα στους πιο καταξιωμένους έλληνες ερμηνευτές.

Opening Act: "Top 4"
Οι "Top 4" είναι ομοίως ένα Rock σχήμα, το οποίο απαρτίζεται όμως από Πολλά Υποσχόμενους Σπουδαστές της Μουσικής Σχολής " Ήχων Εύρυθμων". Ετοιμάζουμε τους Άξιους Συνεχιστές...!!! Keep on Rocking...

Νικόλας Συμεωνίδης: Κιθάρες
Λευτέρης Μπαρμπαγιάννης: Κιθάρες
Στράτος Μπαρμπαγιάννης: Μπάσο
Λάζαρος Συμεωνίδης: Drums

Κόστος θεάματος:+6€
Ποτά: 4 - 7€
Special: 9€
Επικοινωνία / κρατήσεις: 210 482 6969
Level69 Live Studio
Σολωμού 69 Μοσχάτο, πλησίον ΗΣΑΠ Μοσχάτου

Xoρηγός Επικοινωνίας

voice 3

Πρόσφατες ηχογραφημένες εκπομπές

Χορηγίες Επικοινωνίας

  • Login Form

L

o

g

i

n