Εναλλακτικοί Players-Αν δεν μας ακούτε πατήστε εδώ

New Page 1

  

      TUNEIN logo           

 

 

Με Κάτι Από Ζακ Ντερέ

pagan

Hugues Pagan : Χαμένο Προφίλ

Εκδόσεις : ΠΟΛΙΣ

Μετάφραση : Γιάννης Καυκιάς

“Το τι παραμύθια έχω ακούσει στη ζωή μου…Πόσες μαλακίες μου έχουν εκμυστηρευτεί οι πελάτες..Μια πουτάνα δεν είναι μόνο για ν’ανοίγει τα πόδια. Υπάρχει και κάτι άλλο. Πλάγιαζα σε δωμάτια ποτέ με περαστικούς στα γρήγορα. Δεν φαντάζεστε πόσοι άντρες μιλούν στις πουτάνες. Εξομολογούνται μέχρι και πράγματα αδιάκριτα για τη γυναίκα τους ή για τους ίδιους, ή ακόμα και για τις επιχειρήσεις τους. Δεν δίνουν μία το να λένε κάτι μπροστά σε μία πουτάνα είναι, στο μυαλό τους, σα να φλυαρούν μπροστά στον καθρέφτη της ντουλάπας καθώς ντύνονται”.

Ο Σνεντέρ άναψε τσιγάρο με την καύτρα του προηγούμενου. Πήρε απότομο τόνο

-Όλα αυτά για να πείτε τι;

-Μια πουτάνα ξέρει πολλά για τους άντρες, περισσότερα από έναν παπά ή έναν μπάτσο, διότι εμείς τους βλέπουμε γυμνούς. Δεν πυροβόλησε ο Φράνκυ

Από μία σεξουαλική σχέση όσο σφοδρή κι αν είναι μπορείς να βγεις πάνω-κάτω αλώβητος. Με τον Σνεντέρ ήταν αλλιώς. Ο Σνεντέρ ήταν σαν χείμαρρος στον οποίο δεχόταν να αφεθεί ανεπιφύλακτα, με κίνδυνο να γδαρθούν οι αγκώνες και οι γλουτοί τξς στις πέτρες του βυθού. Δεχόταν να το διακινδυνεύσει. Ο Σνεντέρ ήταν επίσης εκείνη η θλίψη που περνούσε πότε πότε από τα μάτια του. Ήταν η βία που απέπνεε ο άνδρας στη φωτογραφία της εφημερίδας, τραβώντας τον κρατούμενο από το πλήθος, σαν λύκος μονίμως έτοιμος να δαγκώσει. Ήταν όλα τούτα και ίσως πολλά άλλα που η κοπέλα αγνοούσε ακόμα, που δεν θα τα μάθαινε ποτέ.

Πρόσφατες ηχογραφημένες εκπομπές

Χορηγίες Επικοινωνίας

  • Login Form

L

o

g

i

n