Εναλλακτικοί Players-Αν δεν μας ακούτε πατήστε εδώ

New Page 1

  

      TUNEIN logo           

 

 

 

Ross Macdonald : Η Νεκροφόρα Με Τις Ρίγες

Εκδόσεις : Αλεξάνδρεια

Μετάφραση : Βικτωρία Λέκκα

ROSS

Ο Σάλτο με άφησε μπροστά στη λέσχη και απομακρύνθηκε με το φορτηγάκι του να σκαμπανεβάζει στο δρόμο. Ο κεντρικός δρόμος της συνοριακής γραμμής ήταν ο ρευστός συνδυασμός μιας ασήμαντης  συνοριακής εγκατάστασης κι ενός σημαντικού πανηγυριού. Η λίμνη έμοιαζε ψεύτικη από εδώ, μια λίμνη φτιαγμένη από ανθρώπινο χέρι, βαμμένη με ειδική απόχρωση γαλάζιου, ανάμεσα σε βουνά από πεπιεσμένο χαρτί. Σ’αυτό το σκηνικό ο θάνατος έμοιαζε απίστευτος και η ίδια η ζωή αφύσικη.

Μπήκα στη λέσχη, όπου το απογευματινό πλήθος διασκέδαζε, αν μπορεί να πει κανείς ότι οι τζογαδόροι διασκεδάζουν. Καλοπιάνανε τράπουλες ή ζάρια σαν αμαρτωλοί που προσεύχονταν στους ουρανούς για μια μικρή χάρη. Τραβούσαν σπασμωδικά τους μοχλούς των κουλοχέρηδων, λες κι οι μηχανές ήταν κομπιούτερ που θα απαντούσαν σε όλες τους τις ερωτήσεις. Μήπως γερνάω; Μήπως έχω αποτύχει; Μήπως είμαι ανώριμος; Μ’αγαπάει; Γιατί με μισεί; Έλα τζακπότ, πλημμύρισέ με με ζωή με ελευθερία κι ευτυχία!

Κάμποσοι άντρες και μερικές γυναίκες ήταν αραγμένοι γύρω από το μπαρ, περίμενα τη σειρά μου και μετά ρώτησα κάποιον από τους καταπονημένους μπάρμεν που βρισκόταν ο υπεύθυνος ασφαλείας.

Πρόσφατες ηχογραφημένες εκπομπές

Χορηγίες Επικοινωνίας

  • Login Form

L

o

g

i

n