Εναλλακτικοί Players-Αν δεν μας ακούτε πατήστε εδώ

     

Νόρμαν Σπίνραντ : Το Σιδερένιο Όνειρο

Εκδόσεις Των Συναδέλφων

Μετάφραση : Νικόλας Πουλικάρης

Ο Φέρικ παρακολουθούσε με αρκετή δυσπιστία τον Υπουργό Οικονομικών να παρουσιάζει μια ανιαρή οικονομική έκθεση στο τακτικό μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων. Ακόμα δεν καταλάβαινε το νόημα μιας τέτοιας αγοράς, οι εκπομπές της δημόσιας τηλεόρασης ελέγχοντα πλήρως από το τωρινό παρακμιακό καθεστώς.. Δεν υπήρχε αμφιβολία ότι οι εκπομπές της τηλεόρασης ήταν ένα εργαλείο προπαγάνδας με τεράστιες δυνατότητες, έτσι όπως έφταναν στους τηλεοπτικούς δέκτες κάθε δημόσιας πλατείας της Χελντονίας. Αλλά από την στιγμή που η κυβέρνηση είχε τον απόλυτο έλεγχο αυτού του μέσου επικοινωνίας ήταν μάλλον απίθανο να καταφέρει το Κόμμα να χρησιμοποιήσει ποτέ αυτό το επίτευγμα της χελντονικής τεχνολογίας για τους δικούς του πατριωτικούς σκοπούς.

Ξαφνικά τα μάτια του Φέρικ γούρλωσαν από έκπληξη βλέποντας στην οθόνη την μορφή του πλαισιωμένη από μια φλεγόμενη σβάστικα. Από το ηχείο όμως δεν ακούστηκε η φωνή του, αλλά αυτή του κεντρικού παρουσιαστή: “….αυτή η τρίτη μαζική συγκέντρωση των Γιων Της Σβάστικας μέσα σε ισάριθμες εβδομάδες επρόκειτο να καταλήξει σε μια τραγωδία γεμάτη βία…”

Η οθόνη τώρα έδειχνε τον Σμαραγδένιο Περίπατο πλημμυρισμένο από το ένα πεζοδρόμιο ως το άλλο με πολίτες που όλοι τους φορούσαν περιβραχιόνια με την σβάστικα, πολλοί μάλιστα ανέμιζαν πυρσούς πάνω από τα κεφάλια τους. Δεκάδες κόκκινες σημαίες με την σβάστικα εμφανίστηκαν στους τηλεοπτικούς δέκτες να στέφουν θριαμβευτικά τη μαζική συγκέντρωση.

“Η ηλιθιότητα αυτού του φιλελεύθερου καθεστώτος με αφήνει άφωνο Μπόγκελ!!!” αναφώνησε ο Φέρικ. “Απ’ότι δείχνουν τα πράγματα δεν έχουμε παρά να δώσουμε σε αυτούς τους κρετίνους φτυάρια και θα σκάψουν ευχαρίστως μόνοι τους τον δικό τους ομαδικό τάφο.”

“Από την δική τους οπτική, ενημερώνουν τον κόσμο για μια απειλή ενάντια στο κράτος”, είπε ο Μπόγκελ σκωπτικά. “Βεβαίως στην πράξη κάνουν ότι καλύτερο μπορούν για να μάθει όλη η Χελντονία την ύπαρξή μας.”

Τώρα στην οθόνη φαινόταν ένας πυκνός σχηματισμός ιπποτών να ηγούνται του κόσμου, περνώντας μέσα από τους δρόμους με τις χρωματιστές μοτοσυκλέτες τους, τις περιποιημένες καφέ στολές και τις κατακόκκινες σαν φλογισμένες κάπες τους.

Πρόσφατες ηχογραφημένες εκπομπές

  • Login Form

L

o

g

i

n